Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ocílka DICK – diamantová.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Magnetický blok na nože s příslušenstvím Premier Plus. Luxusní dřevěný blok na elegantní uložení vašich nožů, díky kterému můžete mít své oblíbené pomocníky v kuchyni připravené k práci a zároveň vždy hezky na očích.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tento naklepávač je ideálním pomocníkem při přípravě kotlet.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nůž na ryby – délka 10 cm
můžete mít 31.5. - 3.6.
Pásová bruska Dick SM 100
můžete mít 31.5. - 3.6.
Malé rolovací textilní omyvatelné pouzdro 7 dílné prázdné o rozměrech 24 cm x 27 cm.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Rapid Steel Action je vhodný pro ostření tupých nožů. Poskytuje dlouhotrvající brusný efekt. Ostřicí tyčky jsou vyrobené z materiálu, který se používá při výrobě ocílek. Velice snadná údržba.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tvořítko 12 mm O
můžete mít 31.5. - 3.6.
Dranžírovací nůž s vlnitým výbrusem umožňuje řezat pečeni, maso i šunku na perfektně tenké plátky. Cik-cak zoubkované ostří snadno a rychle projde krustou, která může v průběhu pečení vzniknout.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Hledáte dárek pro kuchaře, svatební dárek nebo si vybavujete domácnost? Tento praktický kufr obsahuje příslušenství z oblíbené série 1905. Praktické uskladnění nožů Vám umožní být vždy mobilní.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Profesionální kuchařský nůž se stabilní čepelí – základ každé kuchyně. Dokonale ostrý nůž pro každou příležitost. Ideální na krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je vhodný i na zpracování cibule nebo bylinek.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Malý a ostrý loupací nůž – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Čepel je vhodná pro krájení menších surovin. Nůž umožňuje rychlou a efektivní práci. Vhodný na vyřezávání dekorací.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Magnetický stojan Dick na nože se skládá ze dvou částí, mezi které nože zasouváte. Zadní tmavá část má magnetickou lištu, na které nože drží. Přední průhledná akrylová část plní především bezpečností úlohu, aby se při práci někdo o nože nezranil.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Losos nebo plátky šunky vypadají a chutnají lépe, když jsou nařezané na plátky tenké jako papír. Tento nůž je vybaven flexibilní čepelí s vroubkovaným okrajem.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Dokonale vyvážený nůž na bylinky a parmezán. Kulatý tvar a zaoblená čepel pro rovnoměrné krájení surovin. Široká plocha čepele a speciální úchop – usnadňuje vedení nože a surovinky zůstanou při krájení na místě. Délka: 12 cm
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nůž na chléb a jemné pečivo. Díky vlnitému výbrusu na čepeli snadno rozkrojíte tvrdší kůrku a pečivo se nemačká. Nůž je vhodný i na krájení ovoce a zeleniny s tvrdou slupkou - například melounu a dýně.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Ocílka pro kuchaře má safírový tah a rukojeť je z ebenového dřeva prokládaná niklovým stříbrem.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Ocílka pro kuchaře je z Exkluzivní série 1905 a má standardní tah. Nástroje vysoké kvality vyžadují údržbu a musí být pravidelně ostřeny.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nůž se zahnutou čepelí – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Zahnutá čepel je vhodná pro krájení menších surovin.
můžete mít 31.5. - 3.6.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Čepel tohoto nože se ideálně hodí na řezání křupavé pečeně, chleba, koláčů a také ovoce a zeleniny s tvrdou slupkou, například melounu. Délka čepele nože je 26 cm.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.