Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hmotnost: 500 g Složení: pšenice Skladování: při teplotě do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Vyrobeno v: ČR Certifikace: BIO Bez plastového obalu: Ano Alergeny: 1 – Obiloviny obsahující lepek
Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Mouka pšeničná celozrnná hladká, 500 g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Příprava: dvě lžičky směsi zalijte 250 ml vroucí vody. Objem: 0,065 l Složení: jablka min.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Složení: Džem: 140 ml (rakytník, cukr, přírodní pektin). Sirup: 100 ml (cukr, výluh z rakytníku 49 %, pitná voda). Čaj: 54 g (rakytník, šípek, květ černého bezu).
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 370 g Složení: řapíkatý celer min. 30 %, mrkev, zeleninový vývar, cibule, máslo, zázvor min.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Objem: 0,165 l Složení: Okurky, cukr, cibule, ocet, BIO jablečný ocet, česnek, sůl, hořčičné semínko, chilli, celerové semínko, nové koření Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v chladu.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je vhodná i k vegetariánským pokrmům.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Objem: 0,5 l Složení: cukr, výluh z květů akátu 49 %, kyselina citronová Skladování: 0 až 25 °C Trvanlivost: 2 roky Země původu: ČR Bez plastového obalu: Ano Přídatné látky: E330 – Kyselina citronová Alergeny: Neobsahuje alergeny Ošetření: Šetrně pasterováno Výrobce : Horňácká farma – Hrubá Vrbka …
můžete mít 10.6. - 11.6.
Objem: 0,14 l Složení: rajčata min.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 140 g Složení: angrešt min.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Objem: 0,2 l Složení: angrešt 61 %, cukr, přírodní pektin Skladování: V suchu při pokojové teplotě. Po otevření v lednici.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 100 g Složení: mořská sůl, bazalka Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Bazalková sůl, 100 g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Objem: 0,1 l Složení: cukr, výluh z bazalky 49 % Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 2 roky Země původu: Česká republika Bez plastového obalu: Ano Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: Neobsahuje alergeny Ošetření: Šetrně pasterováno Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt…
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 370 g Složení: feferony min. 50 %, voda, ocet (obsahuje barvivo karamel), sůl, cukr, nové koření, černý pepř. Pevný podíl: min.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Alkohol: 50 % Objem: 0,5 l Výrobce: Palírna Kuželov Složení: bez černý Skladování: Lze při pokojové teplotě. Před konzumací doporučuje uskladnit při 10–18 °C.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Složení:
- Bezinkovice 50%, 200 mlVýrazně aromatický destilát vyroben kvasnou metodou z květů a plodů černého bezu sbíraného v CHKO Bílé Karpaty. Vznikl tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru v Kuželově na Horňácku.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Vše zabaleno v krásné krabici z tvrdého kartonu s průhledem, vystlané dřevitou vlnou.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ne bez zásluhy byl tento sirup při hodnocení soutěžních vzorků jihomoravských potravinářských soutěží v 8. ročníku o prestižní značku Regionální potravina Jihomoravského kraje oceněn 1. místem v soutěži ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Příprava Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody – nejlépe přes noc (10–12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit do neosolené vody na 30 až 60 minut do měkka. Po uvaření osolíme.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 200 g Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Certifikace: BIO
Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Amarant, 200 g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Řada historických pramenů se o tomto léčivém keři zmiňuje jen v superlativech. V současné době je černý bez využíván nejen v lidovém léčitelství, ale i v potravinářství a částečně i farmacii. Vyzkoušejte tento lahodný kompot. Díky vysoké barvivosti vynikne zejména v dezertech se šlehačkou.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 100 g Složení: sůl, BIO celerová nať Skladování: při pokojové teplotě, v suchu Trvanlivost: 1 rok Země původu: ČR Certifikace: BIO Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: 9 – Celer Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Celerová sůl, 100 g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Hmotnost: 25 g Složení: BIO česnek Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: ČR Certifikace: BIO Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Česnek sušený granulovaný, 25 g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Jsme rodinná ekofarma, která hospodaří v panenské přírodě Bílých Karpat.