Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Skvělá káva Procurador. Středně propražená 100% arabica, vyvážená rovnováha kyselosti a střední sladkosti.
můžete mít 20.6. - 25.6.
Káva Procurador, Mexická Arabica 1000g
můžete mít 12.6. - 14.6.
Káva Procurador, Mexická Arabica 250g
můžete mít 12.6. - 14.6.
Até je typická sladkost z mexické gastronomie. Dá se popsat jako sladká, hustá, želé nebo pasta, vyrobená z dužiny kdoulí nebo jiného ovoce. V angličtině se nazývá „quince cheese“ nebo „quince paste“. Stejně jako mnoho mexických jídel má svůj původ ve Španělsku. Ve skutečnosti kdoule pochází ze Špan
můžete mít 10.6. - 11.6.
Koncentrát z ibiškového květu.330ml. Vystačí až na tři litry koktejlů, např. ibiškový gin tonic.
můžete mít 11.6. - 12.6.
Mletá 100% mexická Arabica smíchaná s jemně mletým japonským čajem matcha. Nová vize kofeinu.
můžete mít 12.6. - 14.6.
Matcha kakao – mexické kakao criollo smíchané s jemně mletým japonským čajem matcha. Nová vize kofeinu a theobrominu.
můžete mít 12.6. - 14.6.
Mexican marzipan De La Rosa, 28×30g. Then the spicy textures of Mazapan will almost melt in your mouth, creating a divine blend between the sweet, nutty taste of cocoa and the light and creamy textures of candy. A whole delicious experience. De la Rosa's Mazapan is the perfect choice for any party o
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červí sůl je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu.Pro výrobu soli z červů se larvy opékají a poté melou na prášek. Tento prášek se poté smíchá se s
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mexican vegan chicharron 2×1000g
můžete mít 10.6. - 11.6.
Ideální příprava: french press, americano, espresso Káva Arabica se pěstuje na 1 ha polí na svazích se sklonem 30–60 %, v nadmořské výšce 1200 m n. m., ve vlhkém tropickém deštném pralese rostoucím na vulkanických půdách (Andosols, Acrisols, Luvisols), s průměrnými srážkami 2250 mm a teplotou v rozm
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mexická sůl ze sušených červů a kobylky na mezcal nebo tequilu 10g ve spirálovém držáku na ampulku (PLA, 10X10X7CM).
můžete mít 12.6. - 14.6.
Mexická sůl ze sušených červů a kobylky. Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červ / kobylka sůl je pikantně-slané koření, které obsahuje pečené a mleté červy, chilli a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 10.6. - 11.6.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 10.6. - 11.6.
Okořeňte své pokrmy lebkou mexického Habanera. Toto koření 2g + 2g + 2g, perfektní doplněk do každé spíže, přenese vaše chuťové buňky do Mexika při každém použití. Použijte jej k nakopnutí vašich oblíbených jídel regionální kuchyně nebo experimentujte s novými recepty. Tento vysoce kvalitní produkt
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nové koření je koření vyrobené ze sušených bobulí stromu Pimenta dioica, který pochází ze Střední Ameriky a Karibiku. Říká se mu „nové koření“, protože jeho chuť připomíná kombinaci několika koření, včetně hřebíčku, skořice a muškátového oříšku. Nové koření se běžně používá ve sladkých i slaných pok
můžete mít 10.6. - 11.6.
Delikátní a vynikající produkt kreativity cukroví, kde je harmonie kombinována s klasickou chutí „Cajeta“ vedle Crispy textury koberce, získávající tuto uměleckou sladkost, typickou pro mexickou kulturu. Vyrobeno z kravského mléka.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Málokdo nemá rád marcipán. Tyto dezerty se svou hladkou texturou, jemnou, ale dobře definovanou chutí a vzpomínkami nás mohou vrátit do našich dětských let. Jedna z nejoblíbenějších pochoutek v Mexiku přichází v lahodném, měkkém cukroví vyrobeném z křupavých a aromatických arašídů.
Nutriční inform
můžete mít 10.6. - 11.6.
Mexický Ruční papír amate z kůry Moruše, starý aztécký materiál 39×59 cm.
můžete mít 13.6. - 17.6.
Mexické Mini Oplatky Sevillanas z kozího mléka 200g
můžete mít 12.6. - 14.6.
LaProve. Latino Delikatesy.