Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023] Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tak
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro S-1000 Medium je obdélníkový plochý kámen o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné částice na
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 21.5. - 22.5.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro L-180 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro LL-1000 [40113] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro LL-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×73×60mm a gradaci (počet zrn, bru
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro L-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brus
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro L-3000 Super Fine je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn,
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro L-600 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro M-600/1000 Rough / Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 185×60×28mm a stupňovi
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]
Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl
můžete mít 21.5. - 22.5.
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž
Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 21.5. - 22.5.