10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023] Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]

Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023] Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tak

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro S-1000 japonský Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Brusný kámen Masahiro S-1000 japonský

Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro S-1000 Medium je obdélníkový plochý kámen o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné částice na

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Japonský nůž Masahiro Bessen Yanagiba 210mm Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Japonský nůž Masahiro Bessen Yanagiba 210mm

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Japonský nůž Masahiro MSC Nakiri 160 mm [11054] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Japonský nůž Masahiro MSC Nakiri 160 mm [11054]

Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bwh Chopper Sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Bwh Chopper Sekáček 120mm 504g [14091]

Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen S-600 [40184] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Brusný Kámen S-600 [40184]

Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bessen Nůž Usuba 165mm [16238] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Bessen Nůž Usuba 165mm [16238]

Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 300mm [16221] Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 300mm [16221]

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brousek Japonský Masahiro L-180 Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Brousek Japonský Masahiro L-180

Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro L-180 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000 Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000

Brusný kámen Masahiro LL-1000 [40113] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro LL-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×73×60mm a gradaci (počet zrn, bru

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]

Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen L-180 [40106] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-180 [40106]

Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen L-3000 [40101] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-3000 [40101]

Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen M-600/1000 [40173] Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný Kámen M-600/1000 [40173]

Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský

Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro L-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brus

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-3000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-3000 japonský

Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro L-3000 Super Fine je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn,

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-600 [40104]

Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro L-600 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský

Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro M-600/1000 Rough / Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 185×60×28mm a stupňovi

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen S-1000 [40183] Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný Kámen S-1000 [40183]

Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Brusný Kámen S-1500 [40182] Masahiro Bwh Chopper 150mm 674g [14092] Sekací Nůž
Masahiro Brusný Kámen S-1500 [40182]

Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072] Masahiro Bwh Chopper 150mm 674g [14092] Sekací Nůž
Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072]

Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]

Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl

můžete mít 21.5. - 22.5.

Masahiro Bwh Chopper 150mm 674g [14092] Sekací Nůž Masahiro Bwh Chopper 150mm 674g [14092] Sekací Nůž
Masahiro Bwh Chopper 150mm 674g [14092] Sekací Nůž

Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž

Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.

můžete mít 21.5. - 22.5.