Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 10.6.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 10.6.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 10.6.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 10.6.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
Momentálně nedostupné