Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy v nefiltrovaném extra panenském olivovém oleji. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Modrý mák vypěstovaný v České republice působí velmi dekorativně na pečivu, typická výrazná chuť a vůně jej předurčuje i do makových náplní, pomazánek a posypů nudlí, škubánků, ovocných knedlíků a podobně. Můžeme jej hrst přidat i do domácího chleba.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Modrý mák vypěstovaný v České republice působí velmi dekorativně na pečivu, typická výrazná chuť a vůně jej předurčuje i do makových náplní, pomazánek a posypů nudlí, škubánků, ovocných knedlíků a podobně. Můžeme jej hrst přidat i do domácího chleba.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Přírodní třtinový cukr demerara vyniká příjemnou chutí a vůní a schopností podtrhnout přirozenou chuť pokrmů. Dodá chuť desertům, sladkému pečivu, ovocným salátům a jogurtům, její zlatohnědé krystalky používáme jako křupavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a koktejlů.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Získává se přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží. Vedle chloridu sodného obsahuje cca 2 % dalších minerálů přítomných v mořské vodě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Získává se přirozeným odpařováním mořské vody v uměle vytvořených solných jezírcích na chráněném mořském pobřeží. Vedle chloridu sodného obsahuje cca 2 % dalších minerálů přítomných v mořské vodě.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Pevná taška přírodní barvy z bavlny s fair trade a bio certifikací (s informačním štítkem v bočním švu) s dlouhými uchy. Rozměry 38 cm x 42 cm, délka uší 35 cm. S jednostranným reklamním potiskem.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
Momentálně nedostupné
Sušené mango je velmi všestranná pochoutka. Nakrájené ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků působí velmi dekorativně, můžeme je mlsat i samotné a děti milují typickou nakysle sladkou chuť tohoto zdravého „lízátka“.
Momentálně nedostupné
Melasky jsou celozrnné sušenky plné sezamových a lněných semínek, slazené přírodním třtinovým cukrem a melasou. Ta dodá nejen sladkost, ale také specifickou chuť cukrové třtiny. Sušenky jsou ovoněny tajnou směsí koření :-).
Momentálně nedostupné
MOJE SUŠENKY čokoládové obsahují kousky poctivé 60% hořké čokolády, místo bílého cukru přírodní třtinový cukr a místo palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je umocněna kakaem, špetkou Bourbon vanilky a mořské soli. A to, že jsou 100% celozrnné pak v té záplavě čokolády ani nepoznáte :-).
Momentálně nedostupné
MOJE SUŠENKY čokoládové obsahují kousky poctivé 60% hořké čokolády, místo bílého cukru přírodní třtinový cukr a místo palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je umocněna kakaem, špetkou Bourbon vanilky a mořské soli. A to, že jsou 100% celozrnné pak v té záplavě čokolády ani nepoznáte!
Momentálně nedostupné
Tyto křupavé sušenky pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Sušenky obsahují čistě celozrnnou mouku, jsou ochucené štědrou dávkou (21 %) voňavého kokosu a kakaa a oslazené přírodním třtinovým cukrem.
Momentálně nedostupné
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
Momentálně nedostupné
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.
Momentálně nedostupné
Jablka vyrostla na východě Moravy na Biofarmě Juré a byla usušena bez konzervantů. Jsou výborná na mlsání, do směsí sušeného ovoce, semínek a oříšků a jako zdravá svačina do školy či práce.
Momentálně nedostupné
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
Momentálně nedostupné