Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výborné bezlepkové křupavé plátky s 15 % pohanky, kukuřicí, hrachem, cizrnou a rýží, lehce dosoleny a dochuceny cibulí. Vynikající chuť nejen pro celiaky. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Modrý Thompson jsou velmi tmavé rozinky, které jsou výborné pro přímou konzumaci a do různých stolních směsí. Byly sušeny na slunci a jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Kanabisky jsou celozrnné sušenky plné konopných a lněných semínek, slazené přírodním třtinovým cukrem a melasou. Ta dodá nejen sladkost, ale také specifickou chuť cukrové třtiny. Sušenky jsou ovoněny tajnou směsí koření :-).
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Přírodně jodovaná mořská sůl je skutečně ojedinělý výrobek. K běžné jodované kuchyňské soli je přidáván jodičnan draselný. Nerafinovaná mořská sůl není obvykle jodovaná a neobsahuje dostatek přírodně vázaného jódu. Naše mořská sůl je obohacená mořskými řasami (cca 0,4 %).
můžete mít 7.6. - 10.6.
Po ručním sběru jsou kokosy rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nakrájeny a šetrně usušeny. Kokosové plátky mají příjemnou kokosovou chuť a vůni a můžeme je použít do müsli směsí, stolních směsí ořechů a sušeného ovoce, ovocných salátů, kari směsí a ke zdobení nepečených desertů.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Kokosová mouka se získává tak, že se nejprve ze strouhané kokosové dužiny (tzv. kopry) částečně odstraní kokosový olej, a poté se vzniklá hmota velmi najemno namele. Kokosová mouka dodává pokrmu jemnou nasládlou kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tato kukuřičná zrna, vhodná pro přípravu popcornu, byla vypěstována v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Domácí popcorn je chutnou klasikou pro příjemný filmový večer.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Toto zapékané müsli obsahuje vločky z evropského ovsa, je ochucené kokosem a čokoládou a oslazené přírodním třtinovým cukrem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Instantní rýžovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Menší balení originálních italských cukrářských piškotů Savoiardi ze špaldové mouky slazených třtinovým cukrem. Tyto piškoty mají vysokou nasákavost a proto se skvěle hodí pro přípravu tiramisu a jiných nepečených dortů a desertů. Jsou však vhodné i k čaji či kávě, nebo jako malá svačinka pro děti…
můžete mít 7.6. - 10.6.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Biodegradabilní taška ze škrobu bez obsahu ropných derivátů, plně rozložitelná a vyrobená v Česku. S jednostranným reklamním potiskem. Baleno po čtyřiceti kusech.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Amarant byl základní potravinou Inků a Aztéků a dnes je považovaný za plodinu budoucnosti. Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto arašídy jsou lehce opražené horkým vzduchem tak, aby se ideálně rozvinula jejich oříšková chuť. Jsou vynikající samotné i do asijské kuchyně a jako součást sušenek, závinů a různých sladkých náplní.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tato kořenící směs obsahuje zeleninu a koření typické pro přípravu orientální kuchyně. Základ směsi tvoří celer a cibule, štiplavý zázvor, sladká paprika, koriandr, fenykl, libeček a kmín. Voňavou a sladkou vůni a chuť jí dodává hřebíček, kardamom a skořice.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Jak již název napovídá, původním zdrojem březového sladidla, někdy nepřesně označovaného jako březový cukr, byly břízy. Průmyslově se však vyrábí i z jiných rostlinných zdrojů – kukuřičných plev, ovsa a dalších.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazen pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazena pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tyto brusnice klikvy aneb kanadské brusinky nejsou na rozdíl od konvenčních brusinek sířeny a jsou slazeny přírodním třtinovým cukrem. Mají příjemnou sladkou chuť. Kanadské brusinky se používají v kuchyni po staletí. Používáme je do kaší, müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 7.6. - 10.6.